Här kan du lämna ett e-förslag

För att lämna ett e-förslag behöver du fylla i ett webbformulär så som namn, födelseår, telefonnummer och e-postadress. Personuppgifter som lämnas i formuläret behandlas av kommunstyrelsen, och andra nämnder som eventuellt berörs av förslaget. Detta är för administration och andra åtgärder som krävs för handläggningen. Behandlingen kan också avse statistik. Genom att du skickar in förslag så kan vi på ett bättre sätt planera och utveckla kommunen och vår service till dig som kommuninvånare.    

Personuppgifter

För att vi ska kunna hantera ditt ärende behöver vi spara personuppgifter om dig. Dina personuppgifter behandlas i enlighet med dataskyddsförordningen (EU) 2016/679 samt annan tillämplig lagstiftning. För att veta mer om varför och hur länge dina personuppgifter behandlas och dina rättigheter som registrerad, se http://www.hallstahammar.se/dataskydd. Du kan alltid begära att få ta del av informationen om hur dina personuppgifter behandlas genom att kontakta kommunen på 0220-240 00 eller mejla till kundcenter@hallstahammar.se
E-förslaget
Bifoga gärna en bild
Kön (för statistik)
Personuppgifter
E-post
E-post är nödvändigt för att du ska kunna få återkoppling kring ditt inlämnade e-förslag. Om du saknar e-post så kan du följa ditt ärende på http://www.hallstahammar.se/eforslaget.